Dette betyr KRIG!!!!

NB: dette innlegget blir ikke det samme uten denne låta
Igjen kom jeg i skade for å høre på nyhetene, og igjen slår jeg meg gjentatte ganger i panna med flatneven...

Wikileaks-avsløringer om krigen i Irak offentliggjort -TV2
"Ignorerte tortur av sivile" -- "flere hundre sivile drept av amerikanske soldater"

Tidligere har vi jo allerede hørt om at amerikanske soldater skal ha torturert sivile afghanere for moro skyld......

Og så da?? Hva trodde dere kom til å skje???
Trodde dere virkelig på dem når dem sa: "vi skal bombe, innvadere og føre krig mot et annet land, men det er bare for å hjelpe folka der og redde dem fra "terroristene"....

Problemet er at folk i den vestlige verden tror vi bare leker krig... eller rettere sagt at dem ikke har noen som helst realistisk anelse om hva krig ER!!

Krig er det det alltid har vært!!!
Krig er dreping, voldtekt, plyndring, tortur, mer drap og mer voldtekt.
Problemet med Afghanistan og Irak var jo krig og nød i utgangspunktet, og våre regjeringer trodde at litt flere væpnede soldater kanskje ville være en god løsning... og NÅ blir vi overraska når det kanskje ikke var noen god idè allikevel???? Kom igjen'a folkens... Ikke lat som dere ikke visste hva krig betydde.

Krig er alltid et problem, men ALDRI en løsning!!!! Slutt å dilte etter regjeringer som sier noe annet!!!!
Nato er ingen forsvars-allianse, det er en allianse av rike land, skapt for å forsikre at de skal få fortsette å være rike land!!!! Men jeg klandrer ikke regjeringen for å dilte etter "storebror" USA... Vi er for bortskjemte, små og ubetydelige i verdens-sammenheng til å ha noen som helst mulighet til å heve vår røst mot det kapitalistiske verdensherredømme. Den tryggeste vei er å jatte med de store sterke gutta, mens vi drukner oss selv i "the american dream"...

Og om du er i forsvaret, kjenner noen som er der, og syns jeg er en tosk som går til angrep på alle væpnede styrker nedi der, bare fordi det amerikanske forsvaret har dreti seg ut GJENTATTE ganger.... Ikke hiss deg opp...
Jeg kritiserer STATEN i Norge, ikke forsvaret... (Som heter FORSVARET av en god grunn og ikke, f.eks: "angrepet", eller noe sånt), og mest av alt kritiserer jeg U.S.A!!!  (Dvs: regjeringen og ikke nødvendigvis den bortskjemte, passive, junk-food-befolkningen..)
Nei, vet du hva? Aller mest av alt, kritiserer jeg KRIG!!!!!


Og om du fremdeles er en smule usikker på selve definisjonen av krig, så slå det opp i ordboka eller....

Eller glem det, jeg skal si det en gang til jeg:
KRIG ER DREPING, VOLDTEKT, PLYNDRING, TORTUR, MER DRAP OG MER VOLDTEKT!!!!!!!!!

Har du tungt for å lese, kanskje? HER HAR DU NOEN BILDER:
(Advarsel: Ikke bla lenger ned om du har lett for å syns synd på folk)

 


Bildene er henta fra en haug med kilder som jeg ikke gidder å nevne i farta...

16 kommentarer

Kolbjørn

26.okt.2010 kl.00:28

"I don't belive Obama, I don't belive his change" opninga på en låtekst jeg har skrevi for Happy Dagger (ikke for å skryte ;p) men særiøst Bush hadde faktisk så smått begynt å trekke tropper ut av Afganistan, men Obama har økt antallet med 300000.

du burde sjekke ut Ron Paul, Stig. han var vel den kandidaten som fikk færrest stemmer ved forgie valg, men jeg kan ikke forstå at noen av de som stemte på Obama for "change" ikke stemte på Ron Paul istedet. det finnes bla. et langt foredrag med han på youtube, der han snakker om at man bare kan kalle det forsvar dersom troppene er innafor sine egne landegrenser.

det er så mye man kunne sagt, men det er aldri bra når en komentar blir lenger enn innlegget den komenterer.

fred ut, broder!

megog44

26.okt.2010 kl.00:45

Hater krig! Forstår rett og slett ikke hva som er vitsen med det og hvorfor de i det hele tatt starter en krig. Det føles som om vi aldri vokser ut at barnehagestadiet hvor man kunne begynne å slosse over en liten lekebil når det ligger en helt lik lekebil like ved...

Tonje- Giddy

26.okt.2010 kl.06:39

Jeg blir så utrolig oppgitt over menneskeheten av og til... *sukk*

Jeanine :)

26.okt.2010 kl.14:33

Bilde nr 5, fra vietnamkrigen...

gjør like vondt å se det hver gang, like ille som det er å se den korte filmsnutten tilhørende dette bilde, og høre historien fra jenta som løper. Krig er aldri en løsning, krig burde ikke være et ALTERNATIV i det hele tatt!!!

Det er en hel del folk her i verden som hevder at de gjør alt for å skape fred, når alt de gjør er å ødelegge flere land, bombe flere byer, voldta flere kvinner og drepe flere folk.

Nobels fredspris 2009, spør jeg meg selv flere ganger. Hvorfor i helvete ble den gitt til Obama? Fordi han sier: Oh yes, we can, og trykker på den røde knappen?

Stig

26.okt.2010 kl.19:18

Jeanine: Yup...

Opprinnelig sa han: Oh yes, we can (keep producing weapons and military, for billions of dollar pr minute, to bomb the shit out of 3rd world countries)

Men de redigerte det for å spare TV-tid til det over-hvite smilet hans ;P

Ma Chérie

27.okt.2010 kl.23:40

vi må jo bare få styrkene våre (og de andre landene sine) til helvete ut av kriger vi ikke har noe med. Greit, nå har vi prøvd denne metoden, det funket ikke, det er fortsatt krig, da må vi prøve en annen måte.

Meg

30.okt.2010 kl.23:01

Kanskje du kan forklare hva krig er da? Blir oppgitt over å lese blogginnlegg og debattinnlegg av ignorante idioter som mener de skal belære alle andre om hva krig er, og at det er de som VIRKELIG vet hva soldater driver med i f.eks. Irak og Afghanistan. Ja, er enig i at sjeldent fører til noe godt, men du bør faen meg skaffe deg litt erfaring og innsikt på området før du begynner å uttale deg om ting du ikke vet en jævla dritt om.

Stig

01.nov.2010 kl.13:39

Meg: Les innlegget, så ser du hva JEG MENER krig er!!

Har du vært der? Man trenger strengt talt ikke annet enn bittelitt peiling på krigshistorie, så ser man hva krig er og alltid har vært. Kombiner det med nylige hendelser, og du ser hva krig alltid kommer til å være...

Pernille

03.nov.2010 kl.15:46

Forferdelig bilder. Interessant å lese hva akkurat du syns og mener. Også liker jeg at du blogger selvom du er gutt. Blir lei av alle de samme jentebloggene. Stå på, liker måten du skriver på også. Det gjør det lett å forstå deg!:)

Jeg hadde forresten satt utrolig stor pris på om du tok deg tid til å slumpe innom meg? På forhånd takk!:)

|<3pernille

Tom Gunnar

03.nov.2010 kl.15:58

nei, kriging er ikke bra! :/ Sånn er det bare!

http://tom-til-med.blogspot.com/

Ellen

03.nov.2010 kl.16:18

Dette er din mening om krig! De soldatene som er sendt ned dit, ble ikke sendt ned til Afghanistan blir ikke sendt for å torturere og drepe sivile. De blir faktisk sendt for å hjelpe, og det er ikke rart at alt de amerikanske soldatene gjør/har gjort blir tatt opp i Amnesty.

Jeg er enig i at krig ikke er noe som helst utvei. Men de har dratt ned for å hjelpe og beskytte folk som trenger hjelp. Og mange av terroristene/terror gruppene er helt stokk gærne, og så lenge de ikke roer seg MÅ noen faktisk prøve å støtte dem. Flere væpnede soldater betyr kanskje mer trygghet for de sivile.

Noen liv vil alltid gå tapt, selv man helst vil unngå det.

03.nov.2010 kl.16:20

de fører krig mot taliban daaaaaaaaah

Stig

03.nov.2010 kl.16:48

Ellen: Jeg vet det er derfor de ble sendt dit. Men det har de ikke akkurat lykkes med. Og når slike overgrep skjer ved hver eneste krig, mellom alle nasjonaliteter, kan man begynne å lure på hensikten...

Jeg mener: Tror du afghanere og irakere er takknemlige for at de blir voldtatt og torturert av vestlige soldater, i stedet for av Al Quaida og Saddam?

Stig

03.nov.2010 kl.16:49

Anonym: Les innlegget! Dessuten hadde ikke taliban noe med irak å gjøre...

Evilbitch

03.nov.2010 kl.17:28

Bombing for peace is like fucking for virginity.

Tror egentlig de fleste her i vesten vet hva krig innebærer de vet hvor mye forferdelig som blir gjort mot uskyldige mennesker, men vi bare lukker ørne og føler at vi har "bedre" ting å tenke på.

Vi har det så bra at vi ikke engang har medlidenhet til mennesker som lider, fordi vi ikke kan forstille oss å lide på den måten.

Krigen som republikanerne førte mot Irak har bare ført mer død, mer selvmordsbombere og mer lidelse en landet opplevd før. Og det bare fordi Bush vil at verden skal se på Usa som "verdenhersker", dette er jo samme fremgangsmåte som terrorister bruker, så hvem er virkelig den store stygge ulven?

Nå er jeg glad for at demokratene vant i Usa og de har begynt nedtrapping av soldater I Irak og Afghanistan, nå kan jeg ikke påstå at de etterlater seg gull å grønne skoger, men tror ikke noen tør å påstå at republikanerne hadde gjort det noe bedre.

Nuka

16.des.2010 kl.18:25

Men kjære vene da. Les litt bedre folkens!!! Stig sitter da for helvete ikke og sier at "Sånn er krig" han gir da ikke utrykk for at han vet det i det hele tatt. Han gir sin mening om det så slutt å behandle han som om han later som han vet alt og at han er en bedreviter.. Det gjør bare at dere blir det sjøl sånn sett, så greit for meg. Men herregud.. Det blir for dumt...

Skriv en ny kommentar

Stig

Stig

25, Ringsaker

Jeg er en profet uten budskap Jeg er en idealist uten idealer Jeg er et lyn på avveie Et siv i vinden Et mikrosekund i tiden

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits