Osama o.s.v

The king is dead! Long live the king...

Hurra, vi har drept selve ondskapen selv!! Nå går Al Quaida sikkert i oppløsning helt av seg selv! Vi har ingenting å frykte lenger! Takket være helten, (også kjent som: Obama), er verden nok en gang trygg og vi kan sove trygt i natt!


Har du aldri lest en tegneserie, kanskje? Når helten dreper skurken, danser media på bordet!!

Vi har drept en skjeggete gammel mann... Jippiiiiii
Og Obama har bevist sin manndom...

5 kommentarer

Jeanine

02.mai.2011 kl.22:24

Godt sagt. Pluss at hvor mange er det ikke som kommer til å ville ha makta etter Osama nå? Det kommer til å bli hundre terrorister i stedet for EN gammel mann :P

Stig

02.mai.2011 kl.22:30

Jeanine: Jeg tror nok lederen(e) allerede er utpekt for lenge siden, og Osama var jo langt ifra "hjernen" i Al Quaida... Så vi har mao drept en frontfigur, og forbilde for mange gærninger med våpen... Hva godt kan komme av det?

BlackBunny

02.mai.2011 kl.22:38

Det kommer ingenting godt ut av noe skal jeg si deg! Verden kommer mest sannsynlig til å fortsette å være som den er, og jeg kommer ikke til å leve så lenge at jeg får oppleve noe annet :S Terrorismen kommer til å fortsette og jeg er sikker på at ting kommer til å bli værre etter at de skjøt bin Laden.

Happypain

03.mai.2011 kl.00:06

oyeah

Fucoc

04.mai.2011 kl.01:38

Du sier akkurat det jeg har tenkt i hele dag, mens jeg ser amerikanerne ferie utenfor det hvite hus.

Skriv en ny kommentar

Stig

Stig

25, Ringsaker

Jeg er en profet uten budskap Jeg er en idealist uten idealer Jeg er et lyn på avveie Et siv i vinden Et mikrosekund i tiden

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits